Fizik Bölümü

FİZİK BÖLÜMÜNDEN BİR ETKİNLİK DAHA

27.04.2021 21:39

Fırat Üniversitesi Fizik Bölümü ailesi olarak, Bölüm başkanı ve aynı zamanda Fiziksel Kimya ve Fonksiyonel Malzemeler (PCFM) Konferansı Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Cengiz TATAR, Konferansın Başkanlığını yapan Prof. Dr. Mediha KÖK ve PCFM konferansı organizasyon komitesi tarafından “her katılımcıya bir ağaç” etkinliği yapılmıştır. Bu etkinlik İlimizin güzide ilçesi Baskil’de bulunan Fırat Üniversitesi Baskil Meslek Yüksekokulu yerleşkesinde, Yüksekokul müdürü Prof. Dr. Niyazi BULUT’ un destekleri ile 182 Fidan dikilerek gerçekleştirilmiştir. Bu güzel etkinliğe olan desteklerinden dolayı, Fizik Bölümü ve PCFM konferansı komitesi, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ’a teşekkür ettiler.